Om os

Crossjoin ApS blev stiftet i 2020, og vores målsætning er at hjælpe virksomheder med Data. Vi hjælper med at opbevare data, præsenterer data, processere data, transformere data og få værdi ud data.

Vi arbejder med Data Warehouse, Integration Services, Analysis Services, Reporting Services, Microsoft Power BI, Machine Learning, AI, Microsoft Azure, Microsoft Office 365, Microsoft Power Platform enten I kundens miljø eller cloud baseret.

Vi hjælper vores kunder med at accelerere deres digitale transformation ved at bruge Microsofts teknologi stack, fokus på agil udvikling, implementere integrerede platforme og hjælpe slutbrugere med best practice anvendelse.

Fokus er på, at vi hele tiden udvikler os for at hjælpe vores kunder med at løse deres udfordringer.

Vores konsulenter elsker et deep dive ned i branchespecifikke eller tekniske detaljer. Vi er jeres passionerede sparringspartnere, når det gælder om at finde løsninger, der sætter jeres forretning i centrum.

Hos Crossjoin stræber vi efter at skabe meningsfulde og langvarige relationer såvel internt som eksternt.

At få folk til at glædes ved at arbejde med IT og at få IT til at arbejde for dem. Det er vores succeskriterie i samarbejde med vores kunder.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere